FES liikkuu

Lukuvuonna 2019-20 lukiomme aloitti toiselle asteelle ja korkeakouluille suunnatun Liikkuva opiskelu –hankkeen hankenimellä FES liikkuu. Hankkeen päätavoitteina on lisätä liikettä lukiolaisten varsin istumispainotteisiin koulupäiviin sekä lisätä yhteisöllisyyttä erilaisten liikkumisen ympärille luotujen tapahtumien ja hyvinvointihetkien kautta. Yhteistyötä tehdään lukion hyvinvointivastaavien, opiskelijakunnan hallituksen, oman koulukuraattorimme ja valtakunnallisestikin palkitun terveydenhoitajamme kesken. Liikkuva opiskelu –hanke nivoutuu luonnollisesti yhteen lukiomme hyvinvointipainotuksen kanssa.

FES liikkuu haki ja sai aluehallintoviraston veikkaustuloista myöntämää valtionavustusta. Hanketta koordinoivat lukion hyvinvointivastaavina toimivat opettajat Iina Salminen ja Tanja Silvius.

Tällä alasivulla voit tutustua liikkuvan Fessin arkeen, tervetuloa! Löydät päivityksiä hankkeesta myös opiskelijakunnan hallituksen Instagram-tililtä sekä lukion Twitteristä tunnisteella #fesliikkuu. FES liikkuu -hanke on myös Kunteko 2020:n Tekojen torilla.

• 4.10.2019 – Eräjormapäivä (raportti tulossa)